Handelsbetingelser

Eurosama ApS
Læsøvej 7
DK-8382 Hinnerup

Tlf. +45 86 39 24 21
CVR: 77 28 02 19

www.eurosama.dk
Salg af italienske madvarer, vine, professionelle maskiner til restauranter, caféer, m.m.

 

ONLINE BESTILLING B2B
Du kan blive engroskunde og få adgang til vores B2B-side, hvor du har mulighed for onlinebestilling. Du skal have et gyldigt CVR-nummer og være kreditgodkendt hos Eurosama.
Ved efterfølgende at logge på med brugernavn og kode, har man adgang til en række nyttige informationer vedrørende tidligere ordrer, tidligere bestilte produkter m.m.
Vi anbefaler altid at ringe til kontoret ved spørgsmål.


LEVERING
Vi leverer i egne vogne i henhold til vores planlagte og faste ruter. Kontakt os for at få leveringsbetingelser herom, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi allerede leverer til dit postnummer, eller hvis du har øvrige spørgsmål.
Udenfor de faste ruter, vi kommer til i egne biler, sender vi med fragt.

Her er følgende leveringsbetingelser gældende:

TØRVARER: Varerne leveres fragtfrit ved køb over kr. 4.000,00 (ekskl. moms.). Køb under kr. 4.000,00 (ekskl. moms.) tillægges fragtomkostninger.

KØLE- OG FRYSEVARER: Varerne leveres fragtfrit ved køb over kr. 8.000,00 (ekskl. moms.). Køb under kr. 8.000,00 (ekskl. moms.) tillægges fragtomkostninger.

Ved levering til ikke brofaste øer gælder fragten til afskibningshavn.


AFHENTNING
Det er muligt at afhente sin bestilling selv. Dette sker efter aftale med Eurosama. Der vil blive sendt en bekræftelse til kunden med info om afhentningstidspunkt.


PRISER
De angivne priser er ekskl. moms og ekskl. eventuelle fragtomkostninger.
Ved udefrakommende forhold, uden for vores kontrol, forbeholder Eurosama sig retten til at foretage tilsvarende prisjusteringer. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Oplyste priser er ekskl. moms.


ÆNDRINGER
Eurosama forbeholder sig retten til at annullere eller ændre ordrer. Kunden vil blive informeret.


BETALINGSBETINGELSER
Betaling sker ifølge aftalte betingelser.


FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION
Der ydes som grundregel ikke fortrydelsesret på madvarer. I særlige tilfælde kan man indgå en aftale om at returnere en vare. Eurosama ApS skal i sådanne tilfælde kontaktes straks efter modtagelse af den pågældende vare.
Ved køb af maskiner og andre produkter, som ikke kan betegnes som madvarer, ydes 6 måneders reklamationsret.